Smuldre æblekage ( 4 pers. )

Udskriv opskrift Udskriv opskrift

Smuldre æblekage ( 4 pers. )
4 æbler
1spsk. Sukker
Æblerne skrælles, skæres i tynde både og blandes med sukker.
Dej:
25g. margarine
4spsk. Mel
1spsk. Sukker
 De tre ingredienser smuldres sammen.

4 Ovnfaste forme( eller en stor ) smøres med olie, æbler lægges i og dejen fordeles over.
Bages ca. 20 min. Ved 175 grader

En kommentar til “Smuldre æblekage ( 4 pers. )”

  1. Bente Sørensen siger:

    Det er en fantastisk opskrift! Jeg bagte 10 kager til min mands begravelse, og folk elskede den! De ville alle sammen have opskriften, så jeg var nødt til at kopiere rigtig mange, selvom jeg ikke havde lyst. Men jeg tænkte på min mand, som sidder oppe i himlen, og han elskede, at dele opskrifter.
    Jeg vil takke dig for at have gjort min dag nemmere.
    Mange kærlige hilsner Bente Sørensen

Skriv en kommentar